top of page

VERSTERK JE BLOEDSOMLOOP TUSSEN 19u EN 21u

Volgens de Chinese geneeskunde hebben we allemaal een biologische orgaanklok. Dat betekent dat er bepaalde organen actief en in rust zijn al naargelang het moment van de dag of nacht. Als je dit natuurlijke ritme van je lichaam negeert, kun je fysieke klachten krijgen, zoals slecht slapen, maag- en darmklachten, hoofdpijn etc.

Tussen 19 en 21 uur vraagt je bloedsomloop om extra stimulans. Dan is niks zo deugddoend voor je bloedsomloop als een infraroodsauna-sessie. Lezen (in je sauna) mag ook trouwens ook, maar mentale activiteit wordt niet meer aangeraden. Tussen 21 en 23 uur kruip je in bed, kwestie van je energie weer op te laden voor de volgende dag.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page