top of page

Levenslange garantie

garantie

Bij Health Mate staat u centraal.

 

Bij Health Mate® doen we er alles aan om de klant tevreden te houden. Uw comfort, uw beleving, uw gezondheid. En ook: uw tevredenheid. Ook ná aankoop. Elke infraroodsauna en warmte-infraroodcabine is geproduceerd en gecontroleerd voor het de fabriek verlaat en mocht er ooit iets haperen, dan nog kan je op je beide oren slapen.

 

Health Mate® geeft voor de Deluxe uitvoering een levenslange garantie op het hout, het vakmanschap, de stralingselementen, de elektrische sturing, de elektronische bedieningspanelen en op de kleuren LED-hemel (uitgezonderd op de Bluetooth audio systeem; 2 jaar garantie).
Voor de Basic en de Economy uitvoering geldt een levenslange garantie op het vakmanschap, de stralingselementen, de elektrische sturing en de elektronische bedieningspanelen.

Officieel erkende certificaten

Al meer dan 40 jaar werken we als wereldmarktleider in de infraroodwellness aan de meest kwalitatieve producten met respect voor ons milieu. 
Je mag dus 100% vertrouwen op wisselstukken en onze gereputeerde service.

 

Elke infraroodsauna wordt bovendien afgeleverd met officieel erkende certificaten die zowel borg staan voor de kwaliteit als voor de veiligheid.

Onze onderstaande certificaten tonen u alvast het bewijs van onze voortdurende inzet.

Interesse in een infraroodsauna? Kom langs in onze toonzaal. Of maak een afspraak en kom testen!

bottom of page