top of page
infraroodsauna_Health-Mate_ontgiften.png

Ontgiften is de boodschap

Dokter Sherry A. Rogers heeft al meer dan 35 jaar een private dokterspraktijk in New York en schreef tal van boeken. Ze geeft ook voordrachten, levert bijdragen aan wetenschappelijke bladen en maakt deel uit van een aantal medische verenigingen, waaronder het American College of Allergy, Asthma and Immunology.

Eén van haar meest gekende werken is "Detoxify or die" - Er bestaat geen twijfel dat de opeenhoping van gifstoffen de oorzaak is van bijna elke ziekte, symptoom, storing of malfunctie van ons lichaam. Hou je klaar voor de grootste medische ontdekking van de afgelopen 10 jaar. Als we deze alomtegenwoordige en onvermijdbare giftige chemicaliën uit ons lichaam zouden krijgen, kunnen we zelfs de meest hopeloze ziekte

Dokter Rogers is ervan overtuigd dat we met z’n allen blootstaan aan de meest schadelijke stoffen en – erger nog – dat we er ook niet aan kunnen ontsnappen.

De boosdoeners zitten overal. In onze voeding, in de lucht die we inademen, in onze huizen, in het water dat we drinken. Denk maar aan de ftalaten (wordt gebruikt voor het weekmaken van plastic, zoals PVC) in alle plastieksoorten en vlootjes waar onze voeding in verpakt is. Zelfs de kankerverwekkende dioxines kunnen we niet weren uit onze voeding.

Ook onze leefomgeving is behoorlijk giftig. Toegegeven, we krijgen al die schadelijke elementen maar met zeer geringe mondjesmaat binnen, maar ze blijven wel in ons lichaam zitten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we aan zoveel ongeneeslijke kwalen lijden, dat hoe langer hoe meer mensen ademhalings- en allergieverschijnselen vertonen.

"Het is hoog tijd om te ontgiften. Zoveel mogelijk schadelijke stoffen weer uit je lichaam krijgen. En de beste en enige manier om dat te doen, is ze uitzweten in een Health Mate® infraroodsauna."

omkeren of zelfs genezen. Leer via de enige bewezen methode in het boek hoe je onderliggende oorzaken kunt vinden en wegnemen om ziekte te bestrijden en veroudering te vertragen.

Een gezond lichaam beschikt over een mechanisme om toxische stoffen af te voeren. De enige manier waarop het lichaam vanzelf schadelijke stoffen afvoert, is door te transpireren. Je kunt gaan joggen, sporten, in de tuin werken... maar de heel zware metalen (zoals lood, zink en cadmium) scheiden we als gewone mens niet zomaar uit. Daarvoor is een infraroodsessie, bij voorkeur in een Health Mate® infraroodsauna veel efficiënter. 

bottom of page