top of page

Wie is Health Mate?

Al meer dan 40 jaar is Health Mate® een begrip in de infraroodsector.

 

In 1979 produceerde dit Amerikaanse bedrijf de eerste Health Mate® infraroodsauna. Het bedrijf is inmiddels de absolute nummer één van de infraroodsaunafabrikanten en is daarom al sinds 1979 dé referentie in de sector.

 

De missie van Health Mate®?

 

Streven naar 100% klantentevredenheid door kwaliteit, innovatie, service en superieur vakmanschap. Health Mate® is altijd trendsetter en koploper geweest. Het bedrijf pakt steeds uit met de laatste nieuwe technologie en de beste kwaliteit. Elke sauna wordt gebouwd met de beste componenten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Health Mate® is actief in Azië, Europa, Canada en de Verenigde Staten en stelt wereldwijd meer dan 800 mensen te werk.

Innoverend

 

Health Mate® investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om zijn producten ‘up-to-date’ te houden en tegemoet te komen aan de wensen van zijn klanten. Dankzij dit innovatieve karakter, gekoppeld aan de unieke kwaliteitsnormen die de fabrikant hanteert, blijft Health Mate® ontbetwist marktleider in zijn sector. Vooraleer een nieuw model op de markt wordt gebracht, wordt elk aspect aan nauwkeurig onderzoek onderworpen.

 

Hoofdkwartier Buena Park Californië 

bottom of page