top of page
Healthmate_infraroodsauna_service-levens

Bij ons staat u centraal!

U geniet van een levenslange garantie

Bij Health Mate® staat ú centraal. Uw comfort, uw beleving, uw gezondheid. En ook: uw tevredenheid. Ook ná aankoop. Health Mate® geeft u levenslang garantie op de stralingselementen, de sturing, de bedieningspanelen en de LED kleurentherapie van elke cabine. Geniet dus heel uw leven in alle rust van uw aankoop. Al 40 jaar ervaring. U mag dus voor 100% vertrouwen op onze gereputeerde service.

Deskundige uitleg

Wij vinden het belangrijk om iedereen goed te informeren. Er bestaan heel wat websites waarop informatie is te vinden. Veelal is de oorsprong van die informatie afkomstig uit bronnen waar eerder een kortetermijn visie of een snel geldgewin aan de basis liggen. In onze showroom te Zwevegem vertellen wij u graag en uitgebreid over hoe infraroodwarmte een werking heeft op ons lichaam. Neem gerust eens een half uurtje de tijd,  u zal merken dat wij ook graag naar u luisteren.

Complete showroom

Het is heel interessant om eens een kijkje te komen nemen. Via de website, of uit een magazine is het niet altijd makkelijk om een duidelijk beeld te vormen hoe groot de infraroodsauna’s in werkelijkheid zijn. In onze toonzaal te Zwevegem staan alle modellen tentoongesteld. U vindt er beslist een gepast model!

Testruimte

De Health Mate® infraroodstraling is een veilige therapeutische straling en UNIEK. Een hemelsbreed verschil met andere merken op de markt. Merken, die zo graag claimen "hetzelfde" te zijn, met als enig doel om minderwaardige producten waardig te laten lijken voor een goedgelovige consument. 
Ervaar eens een heilzame infraroodsessie van Health Mate®? Dit kan in onze private testruimte. Wij hebben daar een LSE-3 BT Deluxe voor u beschikbaar. Maak vrijblijvend uw afspraak via 0496/451044 of 0477/595813 en geniet in alle rust -zoals al zo veel testers voor u- van de relaxerende warmte.

Eigen installateurs en professionele dienst na verkoop

Een gereputeerde service uit zich ook in levering en plaatsing. Onze eigen installateurs zijn reeds vertrouwd met de installaties van alle modellen sinds 2005. Gelijkvloers, kelder, op een verdiep of zelfs op zolder. We vinden altijd een manier -uiteraard binnen het technisch haalbare- om uw infraroodsauna

Eerste Health Mate winkelpunt in Vlaanderen sinds 2005

De Health Mate® Winkel te Zwevegem kent zijn ontstaan in de zomer van 2005. Reeds in 2006 werd de toonzaal uitgebreid. In 2011 onderging de toonzaal opnieuw een verandering. Alle infraroodsaunamodellen van Health Mate® kan u bezichtigen, alsook de nieuwe Basic modellen, de Economy editie, de sportsauna en de Lower Body Therapist staan in de showroom. Ons winkelpunt bevindt zich op hetzelfde adres als juwelier Goldman Number One. U vindt onze toonzaal helemaal achteraan op het einde van de gang. Parkeren kan in de straat voor de winkel. Opgelet, plaats steeds uw blauwe parkeerschijf op het uur van aankomst (deze is dan 2u geldig). Alle infraroodsauna’s zijn leverbaar vanuit eigen stock. U ervaart bij ons dus geen lange wachttijden. Wij passen ons aan volgens uw agenda.

infraroodsauna_Health-Mate_TransportServ

op een professionele manier geplaatst te krijgen. Na de installatie ruimen wij onze werkplek op, nemen alle verpakkingsmaterialen mee en verlaten de werkplaats in de toestand zoals wij ze bij aanvang aantroffen.

 

Zelfs na uw aankoop kan u altijd bij ons terecht. Wij werken heel nauw samen met Health Mate Products Benelux NV. In geval van uiterste nood kan onze eigen hersteldienst onze klanten zelfs bijstaan.                           

Gecertificeerde laagste prijs garantie

Van toepassing in het voltallige dealernetwerk.

HEALTH MATE BENELUX garandeert dat u een correcte  prijs betaalt voor uw Health Mate infraroodsauna bij de Health Mate Winkel te Zwevegem, en waarborgt bovendien een uitstekende dienst na verkoop. Mocht u desondanks ergens een lagere prijs opmerken, dan kan u dat meedelen aan de Health Mate Winkel. Na controle wordt de prijs dan aangepast. Zelfs na aankoop blijft HEALTH MATE BENELUX garanderen dat u een correcte prijs hebt betaald. Want als u na aankoop, hetzelfde model tegen een lagere geafficheerde prijs zou zien, aan dezelfde servicevoorwaarden, dan betalen we u het verschil terug. Deze garantie geldt zelfs indien u de lagere prijs bij een andere erkende Health Mate dealer zou zien. U dient enkel een geschreven bewijs voor te leggen en na controle wordt het verschil terugbetaald.

bottom of page