top of page

NATUURLIJKE METHODES OM NA UW 50ste GEZOND TE BLIJVEN


December is goed ingezet en velen maken al frisse plannen met gezonde voornemens voor het nieuwe jaar. Zeker een uitdaging gezien onze manier van dingen doen verandert met de jaren die voorbijgaan. Ons lichaam ondergaat transities met ouder worden. Veel mensen willen die overgang zo veel mogelijk trotseren. Volgens Gezondheidsorganisaties zijn de meest algemene problemen voor de plus 50'ers; diabetes, chronische pijnen, depressies, hartkwalen, hoge bloeddruk, menopauze, en andere aandoeningen. Bij Health Mate geloven we in een natuurlijke, heilzame stimulans die de levensduur verlengd, en jouw gezondheid ondersteunt door de jaren heen. Hier zijn een aantal natuurlijke methodes die we vonden om jou gezond te houden boven de 50! MINDER ZOUT, MEER GRIEKS? Je hoeft niet ouder dan 50 te zijn om te weten dat alles wat we eten een grote invloed heeft op onze gezondheid. Naarmate we ouder worden, vormt een hoge bloeddruk meer risico. Cleveland Clinic (non-profit medische vzw) raadt aan om ongeveer 1,5g sodium per dag te nuttigen en het 72% zoutgehalte in verwerkt voedsel te vermijden. (https://health.clevelandclinic.org/2013/05/5-tips-to-stay-fit-after-50-2/) Onderzoek (volgens Cambridge University Press) toont aan dat een mediterraan dieet van fruit, groenten, granen, olijfolie en een beetje wijn bijdragen tot een langere levensduur. (https://www.cambridge.org/core/journals/british-journal-of-nutrition/article/the-mediterranean-diet-health-science-and-society/2AD00DAC00E6C5AA6139F81A9D12A37C) RELAX DOORHEEN DE MENOPAUZE Today.com (online nieuwsmagazine) schrijft dat voor vrouwen die bijzonder laat in hun leven de menopauze doorgaan, dat algemene symptomen zoals 'vapeurs' en slaapproblemen de overgang moeilijk maken. Echter, wanneer relaxerende technieken worden gebruikt en gezonde slaapstrategieën worden geoefend, dan kunnen de menopauze symptomen bij vrouwen dalen. Spreek daar zeker over met uw arts, die kan u helpen een oplossing te vinden. OMARM WARMTE Een natuurlijke methode om heel wat gezondheidsrisico's 'op hetzelfde moment' te bestrijden, gebeurt door middel van infrarood warmtetherapie. Dr. Josh Axe ('Food is Medicine') is overtuigd van de vele voordelen van een infraroodsauna; het verbetert de hartconditie, het verlicht chronische pijn zoals artritis en het verlaagt de neveneffecten van diabetes. Een infraroodsauna met langegolf infrarood kan het lichaam van binnenuit genezen door de kerntemperatuur te verhogen en daarmee toxische cellen te laten afsterven. Chronische pijn neemt af, het goed gevoel neemt toe waardoor de algemene gezondheid verbetert. Dergelijke warmte omarmen is beslist een natuurlijke methode van organische genezing en de bevordering van nog een jarenlang leven! Een Health Mate infraroodsauna helpt je bij de start van een heilzame reis voor lichaam en geest.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page