ELKE DAG IS WELLNESS-DAG


Een van de grootste voordelen van een Health Mate infraroodsauna is dat wij hem bij jou thuis komen installeren. Een ruimte met een stopcontact, meer heb je niet nodig om van elke dag een wellness-dag te kunnen maken. Je hoeft 's avonds niet meer de deur uit om te kunnen genieten van het weldadige effect op je gezondheid.

Na een tijdje in je infraroodsauna ontdek je zelf wat je aangenaam vindt en wat niet.

Deze richtlijnen geven we mee aan beginners:

• De perfecte temperatuur = tussen 42 en 47°. Wil je nog meer resultaat voor spieren en gewrichten, blijf dan wat langer in je sauna zitten in plaats van de temperatuur te verhogen.

• De regel is altijd: zorg voor je eigen comfort. Elke saunabeurt is anders. Soms voelt zelfs 50° perfect aan, soms is het te warm. Voelt het niet comfortabel? Verlaag dan de temperatuur of zet de deur open. Zelfs dan profiteert je lichaam van de kracht van de infraroodstralen.

• Bouw langzaam op. De eerste vier weken gebruik je je sauna maximaal 3 dagen per week gedurende een 40-tal minuten. Instaptemperatuur neem je bij ongeveer 30°C. Daarna mag je je sessies opdrijven tot dagelijks gebruik (sessies van 40 à 50 minuten). Je zult zien dat je lichaam na die eerste maand gewend geraakt is en dat je sneller begint te transpireren.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square

De Health Mate Winkel

Verkoop van infraroodsauna's met Health Mate infraroodtherapie die de volledige bloedsomloop stimuleert op basis van lange-golfinfraroodstraling C.

Contact

Otegemstraat 49

8550 Zwevegem

 

0496/451044

0477/595813

shop@healthmate-zwevegem.be

Openingsuren

Ma

Di

Woe

Do

Vr

Zat

Zon

14-17u

10-12u/14-18u

10-12u   (14-18u op afspraak)

10-12u/14-18u

10-12u/14-18u

10-12u/14-18u

op afspraak

Nieuwsbrief

Volg ons via Facebook

  • Wix Facebook page
  • Google Places Social Icon

Vind ons snel op Google Maps

©2021 De Health Mate Winkel | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy & Cookie Policy | Design by Like a virgin | Development by GDM

© Copyright Protected
Uitgebreid kennismaken...

Health Mate en Dr. Trusted Certificaat     Wie is Health Mate?     Waarom Health Mate?     Waarom infraroodsauna?     Verschil met de traditionele sauna?     Hoe werkt infraroodsauna straling?     De beste infraroodstralingselementen     Ontgiften is de boodschap     Goed voor gezondheid en conditie     Wetenschappelijk bewezen     Al meer dan 37 jaar wereldmarktleider     Levenslange garantie     Officieel erkende certificaten     De infraroodcabines van andere merken     Iets over het stralingsbereik     Wat is de beste temperatuur?     Alle HealthMate infraroodsauna's     Allerlei getuigenissen     Laagste prijs garantie     Onze gereputeerde service     Kom vrijblijvend testen Infrared Society     Behandeling met infraroodtherapie     Onze Tecoloy infraroodstralers     Info over alle soorten infraroodstralers     Spier-en gewrichtspijnen Huidverjonging     Reuma     Bechterev     Arthritis     Fibromyalgie     Met griep in de infraroodsauna?     Health Mate steunt reumaonderzoek     Health Mate bestrijdt chronische pijn     Tijd om te ontgiften     Verbeter je bloedcirculatie     Gewichtsverlies     Verbeter jouw sportprestaties     Een cardio-vasculaire training     Health Mate Sportsauna     Weldaad voor de huid     De juiste keuze in houtsoort     Langegolfstralers     IR-stralers     Plaatstralers     Carbonstralers     Full Spectrumstralers     Quartzstralers     Duo stralers     Kortegolfstralers     Infraroodlampen     Incoloystralers     Magnesiumoxidestralers     Verbrandingsgevaar     Geniet van de kleurentherapie     Een vleugje aroma     Western Red Cedar     Milieuvriendelijk     Hoe gebruik ik mijn infraroodsauna     Onderhoud van de infraroodsauna     Wat is een warmte-infraroodcabine?     Ook twijfels over Infraplus Supersauna?     Goedkope alternatieven bestaan niet     Laat je niet vangen door inferieure merken     Veiligheid en deontologie     Sauna accessoires