top of page

ELKE DAG IS WELLNESS-DAG


Een van de grootste voordelen van een Health Mate infraroodsauna is dat wij hem bij jou thuis komen installeren. Een ruimte met een stopcontact, meer heb je niet nodig om van elke dag een wellness-dag te kunnen maken. Je hoeft 's avonds niet meer de deur uit om te kunnen genieten van het weldadige effect op je gezondheid.

Na een tijdje in je infraroodsauna ontdek je zelf wat je aangenaam vindt en wat niet.

Deze richtlijnen geven we mee aan beginners:

• De perfecte temperatuur = tussen 42 en 47°. Wil je nog meer resultaat voor spieren en gewrichten, blijf dan wat langer in je sauna zitten in plaats van de temperatuur te verhogen.

• De regel is altijd: zorg voor je eigen comfort. Elke saunabeurt is anders. Soms voelt zelfs 50° perfect aan, soms is het te warm. Voelt het niet comfortabel? Verlaag dan de temperatuur of zet de deur open. Zelfs dan profiteert je lichaam van de kracht van de infraroodstralen.

• Bouw langzaam op. De eerste vier weken gebruik je je sauna maximaal 3 dagen per week gedurende een 40-tal minuten. Instaptemperatuur neem je bij ongeveer 30°C. Daarna mag je je sessies opdrijven tot dagelijks gebruik (sessies van 40 à 50 minuten). Je zult zien dat je lichaam na die eerste maand gewend geraakt is en dat je sneller begint te transpireren.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page