GOED VOOR JE HART


Hart- en vaatziekten zijn de voornaamste gezondheidsrisico’s voor vrouwen. Een infraroodsauna helpt om je hart, je hoofd én de rest van je lichaam in topvorm te houden. Vooral na de menopauze lopen vrouwen een hoger risico op hartziekten, omdat hun oestrogeenpeil daalt. De Amerikaanse cardioloog Joel Kahn stelde na recent onderzoek dat een infraroodsauna “weleens één van de belangrijkste manieren kan zijn om hart- en vaatziekten te voorkomen”. Dit doet een infraroodsauna voor je hart: Infraroodstralen warmen je lichaam op. Om die warmte kwijt te raken, zet je lichaam een proces in gang dat behoorlijk wat energie vraagt: je hart gaat sneller pompen, je bloeddoorstroming komt op gang en elke cel in je lichaam krijgt extra zuurstof - net zoals tijdens het sporten. Het enige verschil: in plaats van jezelf uit te putten op een loopband zit je relaxed thuis in je infraroodsauna. EEN BOOST VOOR JE LICHAAM ÉN GEEST Door fel te zweten, voer je veel afvalstoffen uit je lever, longen, darmen en nieren af. Gevolg: je voelt je energieker en fitter, hebt minder last van kwalen als hoofdpijn, maag-en darmklachten, futloosheid, slecht slapen... En ook mentaal word je sterker en veerkrachtiger. EEN STRALENDE TEINT Een infraroodsauna is hét beautygeheim van Hollywoodsterren als Gwyneth Paltrow en Jennifer Aniston. Want het zweet neemt niet alleen afvalstoffen uit je lichaam, maar ook vuil uit je poriën mee. En zo verdwijnen huiduitslag, acne en andere oneffenheden. Bovendien stimuleert een infraroodsauna de aanmaak van collageen, een eiwit dat je huid soepel houdt en rimpels voorkomt. EEN NATUURLIJKE PIJNSTILLER Omdat een infraroodsauna (stramme) spieren weer soepel maakt, zijn mensen met artritis, reuma, fibromyalgie en andere spierziekten gebaat bij infraroodsaunasessies. “Een natuurlijke pijnstiller”, zo noemen veel pijnpatiënten hun Health Mate.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square

De Health Mate Winkel

Verkoop van infraroodsauna's met Health Mate infraroodtherapie die de volledige bloedsomloop stimuleert op basis van lange-golfinfraroodstraling C.

Contact

Otegemstraat 49

8550 Zwevegem

 

0496/451044

0477/595813

shop@healthmate-zwevegem.be

Openingsuren

Ma

Di

Woe

Do

Vr

Zat

Zon

14-17u

10-12u/14-18u

10-12u   (14-18u op afspraak)

10-12u/14-18u

10-12u/14-18u

10-12u/14-18u

op afspraak

Nieuwsbrief

Volg ons via Facebook

  • Wix Facebook page
  • Google Places Social Icon

Vind ons snel op Google Maps

©2021 De Health Mate Winkel | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy & Cookie Policy | Design by Like a virgin | Development by GDM

© Copyright Protected
Uitgebreid kennismaken...

Health Mate en Dr. Trusted Certificaat     Wie is Health Mate?     Waarom Health Mate?     Waarom infraroodsauna?     Verschil met de traditionele sauna?     Hoe werkt infraroodsauna straling?     De beste infraroodstralingselementen     Ontgiften is de boodschap     Goed voor gezondheid en conditie     Wetenschappelijk bewezen     Al meer dan 37 jaar wereldmarktleider     Levenslange garantie     Officieel erkende certificaten     De infraroodcabines van andere merken     Iets over het stralingsbereik     Wat is de beste temperatuur?     Alle HealthMate infraroodsauna's     Allerlei getuigenissen     Laagste prijs garantie     Onze gereputeerde service     Kom vrijblijvend testen Infrared Society     Behandeling met infraroodtherapie     Onze Tecoloy infraroodstralers     Info over alle soorten infraroodstralers     Spier-en gewrichtspijnen Huidverjonging     Reuma     Bechterev     Arthritis     Fibromyalgie     Met griep in de infraroodsauna?     Health Mate steunt reumaonderzoek     Health Mate bestrijdt chronische pijn     Tijd om te ontgiften     Verbeter je bloedcirculatie     Gewichtsverlies     Verbeter jouw sportprestaties     Een cardio-vasculaire training     Health Mate Sportsauna     Weldaad voor de huid     De juiste keuze in houtsoort     Langegolfstralers     IR-stralers     Plaatstralers     Carbonstralers     Full Spectrumstralers     Quartzstralers     Duo stralers     Kortegolfstralers     Infraroodlampen     Incoloystralers     Magnesiumoxidestralers     Verbrandingsgevaar     Geniet van de kleurentherapie     Een vleugje aroma     Western Red Cedar     Milieuvriendelijk     Hoe gebruik ik mijn infraroodsauna     Onderhoud van de infraroodsauna     Wat is een warmte-infraroodcabine?     Ook twijfels over Infraplus Supersauna?     Goedkope alternatieven bestaan niet     Laat je niet vangen door inferieure merken     Veiligheid en deontologie     Sauna accessoires