DE KRACHT VAN HEALTH MATE TEGEN RUGPIJN

Iedereen leidt een andere levensstijl en beoefent een andere job. Zelfs in de belevenis van een gezonde manier van leven zijn we zo verscheiden. Sommigen houden van het verfrissende gevoel van ontgiften, anderen houden van de voldoening van krachtig transpireren. De herstellende eigenschappen van elke actieve levensstijl of job zijn eindeloos. Eén van die manieren om te herstellen is via infraroodstraling, een warmtetherapie met veel natuurlijke voordelen voor zowel lichaam als geest. En om het even welke vorm van arbeid of levensstijl er wordt verricht, beide halen ontzettend veel voordeel uit infraroodwarmte.

Naast een te drukke levensstijl, zorgen talrijke arbeidsactiviteiten vaak voor een zware inspanning en belasting, ondermeer op onze rugspieren, waardoor een ernstige vorm van rugspiervermoeidheid en -spanning zich in het lichaam opbouwt. Diep inwerkende langegolf infraroodstralen van Health Mate kunnen de rugspieren op een zachte en heel efficiënte manier van pijn verlichten.

Inspannende rugarbeid, en vaak voortdurend in eenzelfde belaste houding, kan verzuring veroorzaken in de rugspieren. Hoe zwaarder de lichamelijke inspanning, des te meer melkzuur er vrijkomt. Op een gegeven moment kan er niet voldoende zuurstof worden aangevoerd om het vrijkomende melkzuur volledig te verbranden, waardoor melkzuurophopingen in het rugspierweefsel ontstaan. De ophoping van melkzuur in dat weefsel wordt gekenmerkt door een pijnlijk branderig gevoel in de rugspieren.

Een Health Mate infraroodsessie brengt hierin verlichting. De infraroodtherapie resulteert in een lichte opwarming van het lichaam, waardoor dit de afgifte van endorfines aanwakkert en deze laatste zijn namelijk onze natuurlijke, lichaamseigen pijnstillers. Tijdens een infraroodsessie gaan ook onze bloedbanen lichtjes uitzetten en versnelt de doorbloeding waarbij het zuurstofrijke bloed de verzuurde spiergroepen bereikt die de rugpijn veroorzaken. Het niveau aan melkzuur zal dalen. De betere doorbloeding in combinatie met een lichte verhoging van de lichaamstemperatuur resulteren in een pijnverlichting.

De infraroodtherapie van Health Mate bewijst zichzelf voortdurend als gezonde remedie om na een zware werkdag de rugpijn te verlichten. Deze vorm van infraroodstralen zijn ook een weldoener voor artrose, reumatoïde artritis, reuma, fybromyalgie, spierspasmen en gewrichtspijnen.

Bezoek de Health Mate Winkel in Zwevegem en leer meer over de therapeutische eigenschappen van pure onzichtbare infraroodstraling.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square

De Health Mate Winkel

Verkoop van infraroodsauna's met Health Mate infraroodtherapie die de volledige bloedsomloop stimuleert op basis van lange-golfinfraroodstraling C.

Contact

Otegemstraat 49

8550 Zwevegem

 

0496/451044

0477/595813

shop@healthmate-zwevegem.be

Openingsuren

Ma

Di

Woe

Do

Vr

Zat

Zon

14-17u

10-12u/14-18u

10-12u   (14-18u op afspraak)

10-12u/14-18u

10-12u/14-18u

10-12u/14-18u

op afspraak

Nieuwsbrief

Volg ons via Facebook

  • Wix Facebook page
  • Google Places Social Icon

Vind ons snel op Google Maps

©2021 De Health Mate Winkel | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy & Cookie Policy | Design by Like a virgin | Development by GDM

© Copyright Protected
Uitgebreid kennismaken...

Health Mate en Dr. Trusted Certificaat     Wie is Health Mate?     Waarom Health Mate?     Waarom infraroodsauna?     Verschil met de traditionele sauna?     Hoe werkt infraroodsauna straling?     De beste infraroodstralingselementen     Ontgiften is de boodschap     Goed voor gezondheid en conditie     Wetenschappelijk bewezen     Al meer dan 37 jaar wereldmarktleider     Levenslange garantie     Officieel erkende certificaten     De infraroodcabines van andere merken     Iets over het stralingsbereik     Wat is de beste temperatuur?     Alle HealthMate infraroodsauna's     Allerlei getuigenissen     Laagste prijs garantie     Onze gereputeerde service     Kom vrijblijvend testen Infrared Society     Behandeling met infraroodtherapie     Onze Tecoloy infraroodstralers     Info over alle soorten infraroodstralers     Spier-en gewrichtspijnen Huidverjonging     Reuma     Bechterev     Arthritis     Fibromyalgie     Met griep in de infraroodsauna?     Health Mate steunt reumaonderzoek     Health Mate bestrijdt chronische pijn     Tijd om te ontgiften     Verbeter je bloedcirculatie     Gewichtsverlies     Verbeter jouw sportprestaties     Een cardio-vasculaire training     Health Mate Sportsauna     Weldaad voor de huid     De juiste keuze in houtsoort     Langegolfstralers     IR-stralers     Plaatstralers     Carbonstralers     Full Spectrumstralers     Quartzstralers     Duo stralers     Kortegolfstralers     Infraroodlampen     Incoloystralers     Magnesiumoxidestralers     Verbrandingsgevaar     Geniet van de kleurentherapie     Een vleugje aroma     Western Red Cedar     Milieuvriendelijk     Hoe gebruik ik mijn infraroodsauna     Onderhoud van de infraroodsauna     Wat is een warmte-infraroodcabine?     Ook twijfels over Infraplus Supersauna?     Goedkope alternatieven bestaan niet     Laat je niet vangen door inferieure merken     Veiligheid en deontologie     Sauna accessoires