top of page

UITGEPUT, VERMOEID EN FUTLOOS. Ken jij ook dat gevoel?

Bij stress denken we meteen aan drukke werkdagen en overvolle agenda's, maar ook chronische pijn, verdriet of een depressie kunnen je lichaam in stressmodus brengen. De symptomen hiervan zijn vooral vermoeidheid en futloosheid.

Maar zelfs door langdurige fysieke of psychologische stress kunnen ook chronische ontstekingen of een teveel aan zware metalen (lood, kwik, cadmium...) in je lichaam de oorzaak zijn. De oplossing? Een infraroodsauna, want die helpt om je lichaam te ontgiften van zware metalen. Deze kan trouwens ook (stille) ontstekingen verhelpen én je lichaam fysiek uit stress-modus halen. Kortom, detox jezelf van zware metalen met een Health Mate infraroodsauna.

Met een HealthMate infraroodsauna kan je echt ontgiften van zware metalen.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page