top of page

DE PERFECTE REMEDIE TEGEN STRESS

Ook al heb je geen specifieke gezondheidsproblemen of chronische pijn, een gestresseerd gevoel aan het einde van een drukke dag hebben we allemaal weleens. Je spieren staan gespannen, je nek voelt stijf aan, je hoofd zit vol. Een infraroodsauna is dan de perfecte manier om te ontspannen. Om je stresshormonen (adrenaline, cortisol...) weer naar beneden te halen, is zo'n infraroodsauna bovendien veel doeltreffender dan in de zetel te ploffen en tv te kijken. Want we denken wel dat we zo 'ons verstand op nul zetten', maar je stressniveau in je lichaam blijft even hoog. Een half uurtje in je infraroodsauna zorgt ervoor dat elke lichaamscel doorbloed raakt en je spieren zich optimaal ontspannen. Je merkt het dadelijk: jouw stressniveau gaat effectief naar beneden.

Ontstressen doe je in een Health Mate infraroodsauna

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page