JE INFRAROODSAUNA HOUDT JE HUID JONG, EN NOG ZO VEEL MEER...

Huidveroudering wordt veroorzaakt door vrije radicalen. Dat zijn agressieve, schadelijke moleculen die in hun zwerftocht door je lichaam zich vasthechten aan gezonde cellen en maken die gezonde cellen ziek. Deze schadelijke chemische reacties die vrije radicalen veroorzaken, zijn ook veelal de oorzaak voor (chronische) ziektes zoals reuma, kanker en hart- en vaatziekten.

Waar komen vrije radicalen dan vandaan? Ons lichaam maakt onder invloed van onze stofwisseling sowieso vrije radicalen aan, daar is niks aan te doen. Maar hoe ongezonder je leeft, hoe meer vrije radicalen erbij komen. Uv-straling, luchtvervuiling, bewaarmiddelen in je voeding, pesticiden op groenten en fruit, alcohol en roken, zware metalen, enz. Al die schadelijke stoffen zorgen voor extra vrije radicalen in je lichaam, m.a.w. vrije radicalen kun je niet tegenhouden - het is een chemisch proces in je lichaam. Maar hoe minder vrije radicalen in je lichaam, hoe gezonder én rimpellozer je door het leven gaat.

Hoe kun je die vrije radicalen dan beperken? Door ons van binnen en van buiten te beschermen: 1/ Dagcrème, nachtcrème en zonnecrème smeren tegen vrije radicalen van buitenaf 2/ Door inname van antioxidanten uit groenten en fruit, want antioxidanten neutraliseren schadelijke vrije radicalen. 3/ Door je lichaam te ontgiften. Want minder afvalstoffen in je lichaam betekent ook minder vrije radicalen. Ontgiften doe je dan ook het meest efficiënt in een Health Mate infraroodsauna.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square

De Health Mate Winkel

Verkoop van infraroodsauna's met Health Mate infraroodtherapie die de volledige bloedsomloop stimuleert op basis van lange-golfinfraroodstraling C.

Contact

Otegemstraat 49

8550 Zwevegem

 

0496/451044

0477/595813

shop@healthmate-zwevegem.be

Openingsuren

Ma

Di

Woe

Do

Vr

Zat

Zon

14-17u

10-12u/14-18u

10-12u   (14-18u op afspraak)

10-12u/14-18u

10-12u/14-18u

10-12u/14-18u

op afspraak

Nieuwsbrief

Volg ons via Facebook

  • Wix Facebook page
  • Google Places Social Icon

Vind ons snel op Google Maps

©2021 De Health Mate Winkel | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy & Cookie Policy | Design by Like a virgin | Development by GDM

© Copyright Protected
Uitgebreid kennismaken...

Health Mate en Dr. Trusted Certificaat     Wie is Health Mate?     Waarom Health Mate?     Waarom infraroodsauna?     Verschil met de traditionele sauna?     Hoe werkt infraroodsauna straling?     De beste infraroodstralingselementen     Ontgiften is de boodschap     Goed voor gezondheid en conditie     Wetenschappelijk bewezen     Al meer dan 37 jaar wereldmarktleider     Levenslange garantie     Officieel erkende certificaten     De infraroodcabines van andere merken     Iets over het stralingsbereik     Wat is de beste temperatuur?     Alle HealthMate infraroodsauna's     Allerlei getuigenissen     Laagste prijs garantie     Onze gereputeerde service     Kom vrijblijvend testen Infrared Society     Behandeling met infraroodtherapie     Onze Tecoloy infraroodstralers     Info over alle soorten infraroodstralers     Spier-en gewrichtspijnen Huidverjonging     Reuma     Bechterev     Arthritis     Fibromyalgie     Met griep in de infraroodsauna?     Health Mate steunt reumaonderzoek     Health Mate bestrijdt chronische pijn     Tijd om te ontgiften     Verbeter je bloedcirculatie     Gewichtsverlies     Verbeter jouw sportprestaties     Een cardio-vasculaire training     Health Mate Sportsauna     Weldaad voor de huid     De juiste keuze in houtsoort     Langegolfstralers     IR-stralers     Plaatstralers     Carbonstralers     Full Spectrumstralers     Quartzstralers     Duo stralers     Kortegolfstralers     Infraroodlampen     Incoloystralers     Magnesiumoxidestralers     Verbrandingsgevaar     Geniet van de kleurentherapie     Een vleugje aroma     Western Red Cedar     Milieuvriendelijk     Hoe gebruik ik mijn infraroodsauna     Onderhoud van de infraroodsauna     Wat is een warmte-infraroodcabine?     Ook twijfels over Infraplus Supersauna?     Goedkope alternatieven bestaan niet     Laat je niet vangen door inferieure merken     Veiligheid en deontologie     Sauna accessoires