top of page

JE INFRAROODSAUNA HOUDT JE HUID JONG, EN NOG ZO VEEL MEER...

Huidveroudering wordt veroorzaakt door vrije radicalen. Dat zijn agressieve, schadelijke moleculen die in hun zwerftocht door je lichaam zich vasthechten aan gezonde cellen en maken die gezonde cellen ziek. Deze schadelijke chemische reacties die vrije radicalen veroorzaken, zijn ook veelal de oorzaak voor (chronische) ziektes zoals reuma, kanker en hart- en vaatziekten.

Waar komen vrije radicalen dan vandaan? Ons lichaam maakt onder invloed van onze stofwisseling sowieso vrije radicalen aan, daar is niks aan te doen. Maar hoe ongezonder je leeft, hoe meer vrije radicalen erbij komen. Uv-straling, luchtvervuiling, bewaarmiddelen in je voeding, pesticiden op groenten en fruit, alcohol en roken, zware metalen, enz. Al die schadelijke stoffen zorgen voor extra vrije radicalen in je lichaam, m.a.w. vrije radicalen kun je niet tegenhouden - het is een chemisch proces in je lichaam. Maar hoe minder vrije radicalen in je lichaam, hoe gezonder én rimpellozer je door het leven gaat.

Hoe kun je die vrije radicalen dan beperken? Door ons van binnen en van buiten te beschermen: 1/ Dagcrème, nachtcrème en zonnecrème smeren tegen vrije radicalen van buitenaf 2/ Door inname van antioxidanten uit groenten en fruit, want antioxidanten neutraliseren schadelijke vrije radicalen. 3/ Door je lichaam te ontgiften. Want minder afvalstoffen in je lichaam betekent ook minder vrije radicalen. Ontgiften doe je dan ook het meest efficiënt in een Health Mate infraroodsauna.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page